top of page

High performance trainingen

High performance trainingen

Welkom bij The Future Ballers Voetbalschool, waar we streven naar uitmuntendheid op het veld! Onze High Performance groep is speciaal ontworpen voor getalenteerde voetballers die op zoek zijn naar een uitdagende en verrijkende trainingservaring.

De High Performance groep is bedoeld voor spelers die hun vaardigheden naar een hoger niveau willen tillen. Ouders en kinderen kunnen zelf inschatten of ze klaar zijn voor dit uitdagende niveau. De eerste training fungeert als een proefsessie, waarbij alle betrokken trainers samen beslissen of het kind geschikt is voor deze groep.

Indien geaccepteerd, bedraagt de maandelijkse bijdrage voor de High Performance groep €50. Deze investering biedt toegang tot kwalitatief hoogstaande trainingen, waar dieper wordt ingegaan op technieken en tactieken. Bovendien ontvangen deelnemers extra persoonlijke aandacht om hun individuele groei te stimuleren.

Voor degenen die niet worden toegelaten, bieden we flexibiliteit. Je kunt ervoor kiezen om je €50 terug te krijgen, of je kunt overstappen naar onze reguliere trainingsgroep op dezelfde dag en tijd voor €40 per maand.

DSC06182_edited.jpg

Praktische informatie

 

Locatie: Sportpark R.K.S.V. Driel 
Datum: Iedere vrijdagmiddag

Start:  15:30- 16:30 (15-min inloop)

Kleding: 30-minuten voor start 1e training aanwezig in kleedkamer op locatie
Duur: 60 min

Familiekorting: 2e kind 12,5%, 3e kind 25%

Er wordt niet getraind op 26 april, 3 mei en 10 mei i.v.m. de vakantie en koningsdag/spelen. Op alle andere vrijdagen wordt er gewoon getraind.

*Ben jij jonger of ouder dan deze leeftijdscategorie en wil je graag deelnemen dat kan altijd.

Stuur dan een e-mail naar thefutureballers@outlook.com

Tot snel!

logo_RKSVDriel.png

Informatie omtrent inschrijven:

Na het invullen komt u bij een betaalpagina en zult u een bevestiging ontvangen. Voor de High Performance groep is alleen het maandabonnement systeem van toepassing. voor slechts €50 per maand heb je onbeperkte toegang tot onze trainingen en faciliteiten. 

Zie de algemene voorwaarden voor meer informatie! 

Belangrijk:

Draag The Future Ballers kleding tijdens de trainingen.

Koop voor €55 of leen met een borg van €45. 

Ga voor onze prijzenreis! Bij elk 3-maandenabonnement of 3 maanden lidmaatschap wint u een prijs. Start vandaag en win!

Maandabonnement
 

Door te betalen gaat u automatisch akkoord met onze algemene- en privacy voorwaarden. 

bottom of page