top of page

Kleding voorwaarden

Kosten kleding

Er is keuze uit 2 opties:

Optie 1: De kleding kopen €50 (shirt, broekje en sokken).

Optie 2: De kleding lenen met een borg regeling €42 (zie pdf formulier voor meer uitleg).

Beschikbaarheid
Alle producten zijn beschikbaar in alle maten. Er is alleen een beperkte voorraad, waardoor een bestelling die niet op voorraad is een langere levertijd heeft. Dit wordt via de mail gecommuniceerd.

 

Betaalbeleid

De bestelling dient via de mail te worden verstuurd. Binnen 7 dagen ontvangt u een bevestiging met daarin de Factuur. De factuur dient binnen 14 dagen betaald te worden. Uw gegevens worden niet gedeeld door ons richting andere partijen. Wij stellen uw privacy op prijs.

 

Terugstuurbeleid

Ben je niet tevreden over een bestelling? Dan is het mogelijk om bij ons producten die nog ongedragen en ongewassen zijn binnen 30 dagen terug te brengen.  U ontvang daarna het geld terug op uw rekening.
Het kan zijn dat de kleding die u heeft gekocht te groot of te klein zit bij u. Als de kleding nog ongedragen en ongewassen is kunt u deze kosteloos omruilen.

Uitgegroeid uit de gekochte kleding?

Zijn de kinderen uit de aangeschafte kleding gegroeid? Dan kunt u deze omruilen op voorhand van de volgende voorwaarde: de nieuwe maat van de kleding set is voorradig vanuit onze bruikleen regeling en u deelneemt aan de eerst volgende module. Mocht dit niet het geval zijn betaald u de nieuwprijs

 

Klantenservice
Aarzel niet bij vragen of opmerkingen over uw bestelling, wij helpen u graag om problemen of onduidelijkheden te vorkomen/verhelpen. Heeft u vragen of opmerkingen dan kunt u contact met ons opnemen via thefutureballers@outlook.com

bottom of page