top of page

High performance trainingen

Prive trainingen

The Future Ballers verzorgt zelf geen prive trainingen. Maar hiervoor hebben wij een samenwerking met Trainer Melle Prenen. Trainer Melle heeft al veel succes geboekt met privétrainingen en staat klaar om zijn expertise in te zetten om jou naar een hoger niveau te tillen. Naast dat hij trainingen geeft bij The Future Ballers doet hij dit ook bij NEC. 

De voordelen van privétrainingen bij Melle zijn talrijk. Spelers krijgen nog meer individuele aandacht, waardoor trainingen effectiever en gerichter zijn. De intensieve, gepersonaliseerde aanpak zorgt voor snellere vooruitgang en stelt ons in staat om een trainingsprogramma te ontwikkelen dat volledig is afgestemd op jouw specifieke doelen en behoeften. Bovendien bieden we flexibele trainingstijden, zodat je altijd kunt trainen wanneer het jou het beste uitkomt.

Ontdek hoe trainer Melle je kunt helpen om het maximale uit jezelf te halen en je doelen te bereiken. Mis deze kans niet en schrijf je in voor de privétrainingen!

WhatsApp Image 2024-06-18 at 16.13_edited.jpg
WhatsApp Image 2024-06-18 at 16.13_edited.jpg

Praktische informatie
&
inschrijven

Kom via onderstaand invulformulier in contact met trainer Melle en plan in overleg een training in op een moment dat jullie uitkomt.

Prijzen (1uur trainen):

-1 op1  €35,-

-1 op 2 €60,- (€30,- p.p.)

-1 op 3 €82,50,- (€27,50,- p.p.)

-1 op 4 €100,- (€25 p.p.)

Bij vragen kan je contact opnemen met trainer Melle via thefutureballers.driel@outlook.com

Hopelijk Tot snel!

Contact prive-trainingen

Bedankt voor de interesse. Trainer Melle komt zo snel mogelijk met een reactie

bottom of page