top of page
voetenwerk vacature trainer.jpg

Vacature trainer

Ben je gepassioneerd over voetbal en geniet je ervan om training te geven aan kinderen? Dan zou dit wel eens de perfecte kans voor jou kunnen zijn!

Onze verwachtingen

Wat verwachten we van jou

We verwachten dat je enthousiast bent over werken met kinderen en bij voorkeur ervaring hebt in het geven van voetbaltrainingen. Het bezit van een trainersdiploma, zoals PJT of tc3, is een pluspunt

Wat kun je van ons verwachten

Bij onze voetbalschool zijn we er altijd om te helpen en naar je te luisteren. We geloven in samenwerking en bieden de mogelijkheid om samen te brainstormen over trainingen en andere relevante zaken.

En dat allemaal met een aantrekkelijke vergoeding!

Beschikbare
uren

Bij onze voetbalschool werken we in modules van 10 trainingen, en deze vinden elke week plaats op vrijdag. De trainingen zijn op de volgende locaties en tijden:

  • In Driel bij RKSV Driel: 15:30 tot 16:30

  • In Bemmel bij SC Bemmel: 18:15 tot 19:15

  • In Heteren bij SDOO: 18:15 tot 19:15

De aankomende 
planning

Start volgende module 1 maart tot en met 24 mei. (Er wordt niet getraind op 26 april, 3 mei en 10 mei i.v.m. koningsdag/spelen en de mei vakantie.)

Interesse?

Bij ons maak je deel uit van een gezellig en sportief team. We organiseren kleine uitjes en na elke module genieten we van een gezellige barbeque met iedereen.

Als jij denkt dat je de passie en energie hebt om deel uit te maken van ons team, neem dan contact met ons op via Thefutureballers@outlook.com en laten we samen de liefde voor voetbal aan de volgende generatie doorgeven!

y4mm6GYmuQvI4IbjMV-pjD60z2PHwNUgV1NmPhZBGCA-XRjdTA2XECc-V308hcNopqV03Yxp95YL6NoG4y2wBbqOET
bottom of page