top of page
DSC01810.jpg

Meet the team

pasfoto niek website.jpg

Niek

Mijn naam is Niek Hoogveld (23), geboren in Driel en ik voetbal al sinds mijn 5e. Toen ben ik als klein jongetje begonnen bij RKSV Driel om op mijn 8ste naar de voetbalacademie van NEC te gaan. Hier heb ik de hele jeugdopleiding doorlopen en  3 jaar bij de eerste selectie van NEC gespeeld. Uiteindelijk heb ik 2 officiële wedstrijden gespeeld in het betaald voetbal en daarnaast veel jeugdinterlands voor het Nederlands elftal. Op dit moment speel ik bij Kozakken Boys in Werkendam in de 2e divisie (Jack's Leaque).
Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen als Diëtist. Mijn interesse in voeding ligt vooral in de sport. Afgelopen jaar heb ik stage gelopen bij NEC, NAC en de Graafschap als diëtist. Hiervoor liep ik stage bij de jongens onder 15 van NEC, waarbij ik het gedrag van de spelers onderzocht en ze daarbij ook heb begeleid. 

Op dit moment ben ik werkzaam bij Hirschfeld Perfomance Nutrition waarbij ik atleten en voornamelijk voetballers begeleid.

Uiteindelijk heb ik zelf de ambitie om na mijn voetbalcarrière aan de gang te gaan als trainer. Ik ben gek op voetbal en ik vind het leuk om andere spelers te helpen in hun ontwikkeling.

Dennis

Ik ben Dennis Knuiman (23), geboren in Driel en dat is tevens de plaats waar ik nog steeds woon. 
Ik ben vierdejaars Sportkunde student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en ben bezig met mijn afstuderen. Tijdens deze opleiding ben ik bezig met pedagogiek en de individuele begeleiding van het kind. Daarnaast ontwikkel ik mij als algemeen ondernemer, dit doormiddel van de ondernemers minor die ik gevolgd en behaald heb. Voordat ik aan deze opleiding was begonnen heb ik mijn niveau 4 CIOS-opleiding afgerond. Wat volledig in het teken stond van het les en begeleiding geven aan alle leeftijden. Mijn drijfveer is dat ik mensen individueel beter wil maken door begeleiding op de voor hen ideale manier. Ik ben in het bezit van een EHBO Reanimatie & AED diploma.
Ik heb ook 5 jaar lang bij Vitesse gewerkt, hier heb ik verschillende functies gehad binnen het training geven aan jonge ambitieuze voetballers. vorig jaar liep ik ook stage bij Vitesse en werkte ik als scout en was ik algemeen coördinator van de regiopunten van Vitesse. Voorheen was
 ik scout bij de jeugd van PSV.
Zelf heb ik ook 2 jaar in de jeugd van Vitesse en NEC gevoetbald en heb ik 5 jaar lang bij de KNVB gezeten, tot ik weer terugkwam bij RKSV Driel. Vanuit daar ben ik het weer hogerop gaan zoeken en voetbal ik momenteel bij OJC Rosmalen. 
Zoals je ziet is mijn passie voetbal en het beter maken van jonge ambitieuze voetballers. Ik kijk er ook heel erg naar uit om met iedereen aan de slag te gaan en kijken hoe ver we kunnen komen met z'n allen. Zie ik jou ook binnenkort!?

pasfoto dennis website.jpg
pasfoto lars website.jpg

Lars

Ik ben Lars Smeenk (23), geboren en getogen in Driel en waar ik bij de lokale voetbalclub RKSV Driel tot me 19e gevoetbald hebt. Vervolgens heb ik RKSV Driel verlaten om de sportieve uitdaging aan te gaan bij RKHVV Huissen.
Ik ben afgestudeerd sportkundige. Momenteel studeer ik aan de Vrije Universiteit van Amsterdam de Master Human Movement Science (bewegingswetenschappen). Tijdens de opleiding sportkunde heb ik veel geleerd over onder andere pedagogiek en talentontwikkeling. Dit resulteerde in leerzame stage periode bij het Fundament van PSV Eindhoven (JO9 tot JO13). Op dit moment begeleid ik zowel nationaal als internationale (semi)topsporters bij FSG Apeldoorn. Talentontwikkeling heeft altijd mijn interesse getrokken en ik krijg nergens meer energie van dan een speler beter zien worden. Ik ben in het bezit van de volgende diploma’s. Fitnestrainer A&B (NL Actief), EHBSO, EHBO Reanimatie & AED (Noodzakelijk opleidingen).

bottom of page