top of page
DSC01810.jpg

Meet the team

Lars Smeenk

Ik ben Lars Smeenk, 25 jaar oud, geboren en opgegroeid in Driel, waar ik tot mijn 19e bij de lokale voetbalclub RKSV Driel speelde. Daarna zocht ik een nieuwe sportieve uitdaging bij RKHVV Huissen.

Als afgestudeerd sportkundige volg ik momenteel de Master Human Movement Science aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens mijn sportkunde-opleiding heb ik me verdiept in pedagogiek en talentontwikkeling. Mijn ervaring omvat leerzame stages bij het Fundament van PSV Eindhoven (JO9 tot JO13) en in de performance staf van ADO Den Haag in het seizoen 2022/2023, waar ik met Dick Advocaat heb samengewerkt.

Op dit moment begeleid ik nationale en internationale (semi)topsporters bij FSG Apeldoorn.

 

Mijn passie ligt bij talentontwikkeling, en ik haal energie uit het zien groeien van spelers. Mijn certificaten omvatten Fitnesstrainer A&B (NL Actief), EHBSO, ASM-instructeur, en EHBO Reanimatie & AED (Noodzakelijk Opleidingen).

Dennis knuiman

Ik ben Dennis Knuiman, 24 jaar oud, geboren en getogen in Driel. Momenteel ben ik een vierdejaars Sportkunde student aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, bezig met mijn afstuderen. Mijn focus binnen deze opleiding ligt op pedagogiek en individuele begeleiding van kinderen. Daarnaast heb ik ondernemerschap ontwikkeld via een behaalde ondernemers minor. Voorafgaand aan mijn huidige studie voltooide ik de CIOS-opleiding op niveau 4, waarbij ik ervaring opdeed in het lesgeven en begeleiden van verschillende leeftijdsgroepen. Mijn drijfveer is het individueel verbeteren van mensen op hun ideale manier, en ik ben in het bezit van een EHBO Reanimatie & AED diploma.

Ik heb 5 jaar lang bij Vitesse gewerkt, waar ik diverse rollen vervulde in het trainen van jonge en ambitieuze voetballers. Vorig jaar liep ik stage bij Vitesse als scout en was ik algemeen coördinator van de regiopunten. Eerder was ik scout bij de jeugd van PSV.

Als voetballer heb ik 2 jaar in de jeugd van Vitesse en NEC gespeeld, en daarna 5 jaar bij de KNVB gezeten voordat ik terugkeerde naar RKSV Driel. Momenteel ben ik actief bij IJsselmeervogels in Spakenburg.

 

Mijn passie ligt in het voetbal en het verbeteren van jonge, ambitieuze spelers. Ik kijk er enorm naar uit om met iedereen aan de slag te gaan en te zien hoe ver we samen kunnen komen. Hopelijk tot binnenkort!

Niek Hoogveld

Ik ben Niek Hoogveld, 24 jaar oud, afkomstig uit Driel. Mijn voetbalavontuur begon op 5-jarige leeftijd bij RKSV Driel, waarna ik op mijn 8ste de overstap maakte naar de voetbalacademie van NEC. Daar doorliep ik de jeugdopleiding, speelde 3 jaar in de eerste selectie en maakte 2 officiële wedstrijden in het betaald voetbal. Daarnaast vertegenwoordigde ik Nederland in vele jeugdinterlands.

Momenteel speel ik bij Kozakken Boys in de 2e divisie. Naast mijn voetbalcarrière ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mijn focus op voeding, vooral in de sport, blijkt uit stages bij clubs als NEC, NAC en de Graafschap. Bij Hirschfeld Performance Nutrition begeleid ik atleten, met name (prof)voetballers.

Mijn toekomstambitie is om na mijn voetbalcarrière als trainer aan de slag te gaan. Voetbal is mijn passie, en het lijkt me geweldig om andere spelers te helpen in hun ontwikkeling.

bottom of page